Posts Tagged ‘white’

Shennongjia China Eco White Wine by Shenzhen Baixinglong Creative Packaging

July 12th, 2018

The concept of environmental protection runs through it, eliminating the unnecessary printing and auxiliary materials, the bottle-bottom, bottle holder and the box are in one-piece, the outer box and the inner bottle light shadow is echoed.

Rain of Light by Yuan Architects, Taipei – Taiwan

July 7th, 2018

The white panels snake and bend about to form the skin of the space, shaping its ceiling, walls, and shelves. Arching across the warm-toned walls, the panels carve out the different heights and layers of different spaces, all diffused under a soft glow to form a cohesive whole.

dot COMME store by Sibling Architecture, Melbourne – Australia

July 6th, 2018

Dipped in a pristine white hue, it’s an uncluttered space with striking bulbous walls and mirrored sections. It’s the perfect backdrop for the colour-infused furniture pieces and a light fixture by Memphis and Gaetano Pesce.

Extra Time VOD Cinema & Gallery by XU Studio, Shanghai – China

June 28th, 2018

Drawing inspiration from the ladder-type enclosed space, XU Studio aims to create a new socializing space with the bar as the core. The curved hollow sheet spreading by layers around a center point, together with circular images of the transparent screen above the bar, are reflected into the stainless steel mirrors with shapes of vertical and narrow strips, creating a dreamlike magic space with endless changes.

Hunan Slurp restaurant by New Practice Studio, New York City

June 26th, 2018

The front section of Hunan Slurp features a seemingly inserted cage-like structure of slatted wood that lays bare the building’s original brick walls. Briefly interrupted by a section of white plastered walls, the slatted wood cage continues to the far end where white plastered walls re-emerge.

Principal Global Investors Offices by Greenbox Architecture, Sydney – Australia

June 24th, 2018

Seesaw Coffee by nota architects, Suzhou – China

June 20th, 2018

The landscape outside the glass curtain wall is borrowed in as parts of the “borrowing scenery” (jiejinng), which extends the garden imagery to a greater perception. Piling stones (dieshi), is also deconstructed here and recomposed by cement fibre boards to perform as a sales rack. Plant species are selected per the spatial atmosphere and indoor living conditions, gently lit by customized outdoor-feel landscape lighting.

Bee Naturalles Packaging Redesign by S & Team

May 24th, 2018

The letter N, which represents Nature, moves into different positions around letter B to further underline the distinction between the categories. The positions of N are not arbitrary; they are placed on the corners of a hypothetical hexagon as a reference to bees’ hexagonal-shaped wax shells.

Adidas Offices by Oarquitectos, Santiago – Chile

May 23rd, 2018

The football conference room has a unique curved bench inspired by a stadium that gives the room the ability to increase the number of people attending the meeting without altering the room with extra chairs. The lighting was specially designed and fabricated for the football concept.

Studio In2 office, Taipei City – Taiwan

May 23rd, 2018

By whitewashing the old wall, the mottled ceramic tiles and red brick walls are given a fresh face. This reminds users of the caring, respectful, and lasting relationship that they share with the old building.

Milkland pop-up ice cream by Ryusuke Nanki, Tokyo – Japan

May 18th, 2018

At the ice cream counter (also covered in cow print), customers buy soft-served ice cream or sweets made from milk and head to the floor above. The cow pattern continues on to this floor where a life-size model of a cow blends in with the black-and-white pattern. Beside it, a large toppings bar awaits for the customers to choose their own combinations of fixings for their sweets.

SINGULARU Trendy Jewels store by Huuun + Branding&Retail, Valencia – Spain

May 9th, 2018

Within this concept of tailor made design, and adapted to the new shopping consumer habits, a very dynamic purchasing process has been achieved. All its collection of products, necklaces, bracelets, earrings and rings, is implemented over the furniture surface itself without any type of physical barrier.

Espace CDPQ Offices by Lemay, Montreal – Canada

May 8th, 2018

A vertical, wood-panelled element connects the two levels in an organic fashion. Its central placement evokes a tree whose vast canopy shelters the laneway. The lustrous finish of this white canopy diffuses daylight, while artificial lighting is deployed like clotheslines across an alleyway. The fixtures follow the lines of the ceiling, which itself is designed to look like an inverted landscape.

Ward with V dots by B+P Architects, New Taipei City – Taiwan

April 28th, 2018

The features of the ward room space were kept through the white box and black V placed in the old ward rooms. The space is split into two areas, one is the bean product factory and the other is restaurant. The white box is the factory and a set of black V framework builds up a new space. People may see through the V and box to observe the production status in the white box. And the V can separate the seats in the restaurant from the service area.

baLon.fem beauty salon by Log.design, Fukuoka – Japan

April 25th, 2018

Although the space is not large, the effect of making gates that light up the entire line and the gray mirror which is used on the closet made the space visually large enough. For the reception counter and the set stand of the symbolic elements of this salon were created by combining mortar and solid wood to leave a sense of each texture and finished it into a simple design with a solid feeling.

Bar El Villa by Vermuteria del Mar by AMOO, Barcelona – Spain

April 25th, 2018

In the first place, the perimeter is projected, formed by the cork and tile coverings, and pavements and walls with a continuous covering. In the second place, a series of construction objects are built, with envelopes lined with marble tiles, scattered throughout the premises. Through its geometries, the uses are arranged:

Gloria JD R&D Center by feeling Design, Guangzhou – China

April 23rd, 2018

The lighting was cut in an angle of 45°, and now it connects each functional space and extends to the vertical surfaces, and the shadow which seems to be projected from the ceiling in discussion area is a kind of such extension. As a core of the design, the ceiling has gray and white colors.

BOX100 office by Yiduan Shanghai Interior Design, Nanchang – China

April 22nd, 2018

The rectangular desks are randomly placed in the space, some are scattered in the office, and some are piled up in the meeting area. They seem like modular matchboxes that can be assembled freely, which change the stereotyped impression of a rigid office. The irregular black and the original wood color of the table are matched with each other very well, and the steel grids not only filter the dazzling sunlight, but also the impetuousness, and only leave behind the deep and endless inspiration and wisdom.

Studio 5B Offices by Praxis, Mumbai – India

April 19th, 2018

Hanging channels from the ceiling created an open floor plan for the office such that if the movable boards were not in use the entire office was a single spatial entity. The idea-lounge at the heart of the space has two casual living room arrangements to encourage teamwork.

Clinica Etica dental clinic by AFA Arredamenti, Rome – Italy

April 16th, 2018

The colors used are white and dove gray. The counter at the entrance is illuminated at the bottom, while behind it, on the wall, extends the logo, which is also illuminated. A thin perforated wall separates the seats and the various rooms. Lights distributed equally in the long entrance that accompanies the rooms.