Posts Tagged ‘white paint’

Hofschenke restaurant by Konrad Knoblauch, Markdorf – Germany

June 17th, 2017

You won’t find plastic chairs or gaudy textiles here. Instead, there is a refurbished reclaimed wood ceiling and walls, granddad’s old lounge tables with a lick of white paint, brown and black leather benches, designer chairs by Vitra and Hay, black shelves and lattice boxes.

Pro Fitness Gymnasium by Studio Ardete, Kurukshetra – India

August 8th, 2016

Black mirrors have been used throughout the interiors to give an illusion of space and add an element of depth to it. They give the design a certain character and unite the elements into one cohesive whole.

LBV LIFESTYLE store, Kelowna & Vancouver – Canada

April 23rd, 2016

High gloss white floors, a custom mix shade of white paint, gold/white marble wallcoverings are the perfect backdrop to the black, gold and white luxury items stocked in the boutiques.

Black Comme des Garçons shop, Amsterdam – Netherlands

April 7th, 2016

Concrete flooring is paired with walls and a ceiling dipped in fresh white paint, and heavy metal rods make up a seemingly makeshift clothing rack lining one side of the shop.

Ribo Fashion Group Office N.3 by A3 Vision, Shanghai – China

December 26th, 2015



Ribo Fashion Group Office N.3 by A3 Vision, Shanghai – China

Maison Wa Gallery by ARCHIEE, Paris – France

October 21st, 2015



“Maison Wa” is a space mixing up French and Japanese cultures.

EASY Skate – Surf Concept Store, Pasig City – Philippines

July 3rd, 2015

The shop was design on a minimalistic look thru industrial finishes. Bare walls were retained from the existing condition of the area, and just add some minimal white paint finishes.

Al Diciotto Bar Ristorante By Archiplan Studio Associato, Mantova – Italy

May 20th, 2015

Al Diciotto Bar Ristorante By Archiplan Studio Associato, Mantova – Italy

Hueso restaurant by Cadena + Asociados, Guadalajara – Mexico

December 23rd, 2014

Bare brick internal walls are washed in a patchy layer of white paint and covered from ceiling-to-floor with animal skulls, fragments of bone, anatomical drawings and white cooking utensils.

P & T store by Fabian von Ferrari, Berlin – Germany

October 31st, 2014

Light and airy, the store is furnished with angular wooden fixtures that blend well with its concrete shell, although the original industrial character is softened by the shine of pristine white paint on the floor.

Brooks Brothers fashion boutique by Stefano Tordiglione Design, Hong Kong

July 26th, 2014

Tradition continues elsewhere in the boutique with a mosaic floor handmade in Italy adapted and redesigned from a classic New York pavement pattern. A Shirt Wall displays one of the brand’s signature products in a skeletal backless unit, so that the array of shirts appear to be floating.

Hana Hana restaurant by Vie Studio, Sydney – Australia

September 18th, 2013

Keeping the ceiling and floor colour neutral, white paint and polished concrete floor were used to accentuate the warmth and golden hues of the timber and plywood. Extensive use of natural materials and colours blended effortlessly well with the delicate fabric of floral prints to depict a contemporary woodland setting.

Garde-robe Nationale boutique by Dieter Vander Velpen, Antwerp

October 11th, 2012

The shop has been a well established shop stop for 10 years, but the interior got outdated and needed a makeover. Instead of a simple refreshing and a paint job, we chose to go for a drastic new shop configuration and a new look.

Queen Shoes by Guilherme Torres, Londrina – Brazil

August 5th, 2011

The shop’s outer-space expressiveness results from a geometric movement which stems from eighteen 42cm wide white segments which compose the walls and ceiling. The shop fade is the first segment and it introduces itself as a solid structure sculpted in order to create the entrances. The following segments obey the same movement pattern, each one of them sculpted to build the shop interior.

s.Oliver flagship store by Konhäuser, Stuttgart

July 20th, 2011

Under the motto ‘The old is the new’ the fashion company commissioned Konhäuser of Estenfeld / Würzburg to design the new concept store. The journey through the space begins with an installation that gives an overview over the latest s.Oliver looks.