Posts Tagged ‘wall’

Volkswagen showroom by Dalziel & Pow, Bullring – UK

August 28th, 2017

Volkswagen’s inaugural new store concept, designed by Dalziel & Pow, uses “the joy of Volkswagen life” as its inspiration. Located in Bullring, this pioneering vision for automotive retailing connects consumers with the pleasures of car ownership.

Open House by Klein Dytham Architecture, Bangkok – Thailand

July 15th, 2017

Instead of occupying one box-like retail unit, Open House’s bookstore weaves its way throughout the entire Open House space. A tall book shelf has been installed at one end of the space, while a large double-height library wall wraps around the other. Smaller book shelves with integrated seating are scattered throughout, blending into the bar and restaurant spaces so people can browse at their leisure.

Sony PlayStation lounge by studio IMA, Seoul – South Korea

July 13th, 2017

The inside induces the natural flow from the left to right by tilting the wall at the edge and by specifying the spatial characteristic by comparting the place for the game title display and its demonstration and the place for cafeteria at the same time.

Barrio B lounge bar by Ardi CC, Pristina – Kosovo

July 11th, 2017

We continued using raw metal in tables and chairs, complementing the triangular theme, and leaving wood as a warm add-on instead of a main material.

Gaggenau Showroom by einszu33, Chicago – Illinois

July 10th, 2017

The new space provides an extraordinary blueprint for a showroom, its 20-foot ceiling height creates a cube-like dynamic with a 3D feel. Natural light flows into the showroom through a vast expanse of glass that forms an entire wall and offers panoramic views of the Chicago River.

Birdhouse Bistro by Golucci International, Beijing – China

July 1st, 2017

The restaurant is tone of contemporary Nordic style, the design is simple, this interior environment makes people feel like a contemporay Japanese tea house, but in fact, the food serving here is typical Chinese Hunan home dish, the food here means the taste of home made, Casual and relaxing space with a mother cooked food, try to give all the young people in Beijing a warm corner like home.

Zhanjiang Race Steak House by C.DD, Zhanjiang – China

April 28th, 2017

The contrast of different materials as white wall, wood and leather make a richly textured space. Green brings a sense of vividness and nature to the space. Attention to details is reflected in furnishing, where leather, wood and steel create a historical feeling and black chairs and white tables make the space clean and tidy.

Brooks Brothers Fashion Boutique by Stefano Tordiglione Design, Hong Kong

January 23rd, 2017

A new set of vintage display tables was introduced to fill the floor space, attaching with low displaying units such as trunks and antique small tables for a dual display system. The iconic grayish mosaic is used in this shop in combination with the dark walnut wooden flooring in order to create the different zoning.

Hui Origin of Everything installation by C.DD, Foshan – China

January 9th, 2017

Visitors could come into this space alone through a narrow entrance, walk slowly and circle the space with the playing of background music which has a sense of ritual. While looking through the gaps between the bamboos, semi-finished Chinese Southern lion and Chinese leather drum placed in the centre could be seen; it is like a journey from outside to inside of both your inner self and the environment.

Simply Italian Restaurant by 5 Star Plus Retail Design, Hong Kong

January 4th, 2017

We created a bright and open environment with the use of abundant natural wood, light colors and patterns that represent Italian traditions. Key features of the space are the open kitchen, where fresh food is prepared in front of the customer, and the bar on the other side. Guests can sit inside or outside at the bar.

Ballard Designs store by FRCH Design Worldwide, Tysons – Virginia

November 25th, 2016

Accent wall installations bring the wall line down making the spaces feel more intimate, while also creating a temporary backdrop that can be repainted or utilized for layered art and wall décor.

F.ENT office by TOInc., Nagoya – Japan

October 26th, 2016

The president room use solid wood flooring material on wall and floor and also has a bar counter.

NORTH lamp collection by Arik Levy for VIBIA

September 14th, 2016

Consisting of a traditional hanging shade suspended from an elongated carbon-fibre rod or arm which this lamp can be attached to a wall, ceiling or a mobile heavy base.

Becca cafe by STUDIO C8, Shanghai – China

September 7th, 2016

Multiple pieces of fabric panels with different colours (such as yellow, white, grey brown, and so on) are gathered together to create the front wall of the cafe with a geometric pattern.

Studio 54, creative hub of Marketing-Jazz, Madrid – Spain

August 19th, 2016

We have designed a 5.5 metre-tall shelving unit to be able to present, conceal and write down the first thing that comes into our heads. As well as that, we have a space for preparing mock-ups of prototypes, which is a display space for visual communication campaigns before we bring them to the point of sale.

Pro Fitness Gymnasium by Studio Ardete, Kurukshetra – India

August 8th, 2016

Black mirrors have been used throughout the interiors to give an illusion of space and add an element of depth to it. They give the design a certain character and unite the elements into one cohesive whole.

Sony PlayStation store by studio IMA, Sejong – South Korea

July 23rd, 2016

The blue light on the wall and the blue ring on ceiling represent identity of the brand well. The blue light breaks the monotony of the wall and connects the space.

Zhongshuge bookstore by XL-Muse, Yangzhou – China

July 12th, 2016

Bookshelves on the two sides extend the shape of the skyline with graceful arcs,just like a bridge over the streams setting up the bridge of mind between readers and books.

Totalsports store by TDC&Co., Midrand – South Africa

July 12th, 2016

Emphasis was placed on the footwear wall with specific focus on flexibility through the use of a custom peg wall system. By introducing glorifier boxes on the peg wall, various feature products can be displayed alongside brand specific magnetic graphics.

Aesop store by Snøhetta, Oslo – Norway

July 2nd, 2016

Drawing inspiration from the woodworking technique intarsia, this motif inspired meticulously crafted three-dimensional oak panels. These bespoke panels clad the wall and counter giving volume and a sense of authenticity and calm.