Posts Tagged ‘unity’

Unity office by Kitzig Interior Design, Büren – Germany

June 12th, 2018

Although the unconventional room structure supports networking, it simultaneously provides sufficient room for undisturbed work time. Primarily, partition walls are used for this purpose that also serve as wardrobe, magnetic board and storage space. Fabric sails, adapted to the shape and color concept, act as decorative noise protection.

# Cloud.Paris by Philippe Chiambaretta Architecte, Drancy – France

March 21st, 2016

The whole building is now basked in natural light that comes not only from its street-side façades but also from its courtyards—both inside and out.

Tramantes Branding by Bienal Comunicación

October 28th, 2015



Tramantes is an innovative platform dedicated to the textile art production, dissemination , experimentation and teaching of this craft.

The Mallang- Mallang restaurant by Friend’s Design, Seoul – Korea

April 24th, 2014

Overscaled lighting hang down from the ceiling in the main zone facing out to the street. The lighting was crafted using the our (‘Friend’s Design’) own ornament, it can decrease the board feeling of the space.

Genesis Oil & Gas office by Morgan Lovell, London

February 22nd, 2014

Colour was used as a way of identifying each level whilst still maintaining a sense of togetherness across all six floors. This was achieved by using particular colour schemes for collaborative workspaces and giving each floor its unique colour palette, making each floor seem familiar but ultimately unique.

Seraphita shoe shop by Stone Designs, Madrid

June 29th, 2012

This project is the result of an in-depth study of the customer buying experience and his relationship with all the surrounding elements. In this way, we have tried to create different atmospheres that are simply the perfect place to show a wide range of shoes and bags.

Lapoma Lapera store by Jordivayreda, Empuriabrava

November 14th, 2011

With the design of a spectacular central wardrobe Jordivayreda Projectteam united two existing shops to obtain a spatial unity. The study of the strong light intensity leaves them with a bi colour solution: black and white. To reflect the light with a white continuous pavement and controlling the reflection with the intention to illuiminate the space from the floor and that the white wooden lines on the ceiling act as a reflective screen.