Posts Tagged ‘south korea’

Matthew&Joelle’s Toy Kingdom Play by MILESEUM, Goyang – South Korea

March 6th, 2018

Each section being a different concept features different attractions, whereas the vintage-style tone and manner of Toy Kingdom applied in general creates a unified look under its brand identity. The character figures and VMD elements that appear along the way spice up the narrative, making the space even more intriguing, and create a holistic brand identity.

DESIGN AD4M office by DESIGN AD4M, Seoul – South Korea

March 4th, 2018

The colors of black and grey make the space feel simple and cool. We focused on creating a warm and pleasant working environment for our employees by using trees and lights.

Howdy interior design & branding by Emart, Goyang – South Korea

March 2nd, 2018

Two flagship locations, under the theme of “Futuristic Warehouse” have translated the core values to the physical space. Both stores have a giant vending machine with a robotic arm that customer can watch this process through the transparent glass wall.

The Mode Hair by SSOMOO DESIGN, Uijeongbu – South Korea

February 25th, 2018

Plants are placed in the structures with exposed ceilings and renders spring more realistic. The floors have been expressed in an unified achromatic color that makes them look more beautiful as well as apply a monotonous atmosphere to mix the beautiful colors.

Samsung Digital Plaza by Betwin Space Design, Yongin – South Korea

February 14th, 2018

The abundance of space at Samsung Digital Plaza sees a meticulous configuration, featuring a series of demarcated display areas that each showcase a different section of Samsung’s vast home appliances range, and with a backdrop of supersized photos of living spaces and scenes of nature.

Lotte Concert Hall VIP lounge by Designbono, Seoul – South Korea

January 18th, 2018

Even without the usage of curves, the design and the tone of classical music compliments each other beautifully. A long diagonal line on the ceiling separates the room into two zones; a personal study zone with a bookshelf and a fabric finish, and a café zone with a wood louver finish for ceiling and walls.

Marie’s Baby Circle by Dalziel & Pow, Seoul – South Korea

December 15th, 2017

Marie’s Baby Circle – the nursery brand from South Korea’s retail giant E-mart – welcomes customers through a new statement storefront with bespoke curtain-effect draping. Large digital screens in the heart of the space highlight key services.

Aritaum’s New Benchmark for Beauty Retail by Dalziel & Pow, South Korea

December 12th, 2017

As part of the new experience vision, we created a brand stamp logo, new Packaging and redesigned the staff uniforms in the striking monochrome and pink palette. The My Beauty Atelier concept is an exciting new direction for Aritaum.

Atelier Teacher Hong Art by wanderlust, Gimpo-si / Gyeonggi-do – South-Korea

November 11th, 2017

The space is designed widely since the space is for painting. In order to add the feeling of the atelier, we abstracted the space to the unique design of Teacher Hong Art inspired by the worktable vise.

Kakao Friends flagship store by Betwin Space Design, Budan – South Korea

November 2nd, 2017

The result is a series of clean, understated settings – in which sophisticated lighting plays a pivotal rolet – that allow the colourful Kakao Friends merchandise to pop.

CJ Blossom Park Office by CannonDesign, Suwon – South Korea

October 16th, 2017

The design locates the full spectrum of research and development facilities in three high-rise towers around a dynamic central atrium. Surrounding the atrium at the first and mezzanine levels are 100,000 sf of amenities, including product showrooms, a café and restaurant, library and work out facilities.

Metrocity Lounge Starfield Hanam by DESIGN BONO, Seoul – South Korea

September 27th, 2017

In order to inform the people who are coming to our shop of visiting new space, we install the gold gate that is a signature object of the brand, Metrocity. When you go to the inside of the shop past the Metrocity’s gold logo that is installed on the floor, and display table, you can reach the lounge-space at which a variety of goods and new life-style products are displayed.

Etude House flagship store by Dalziel & Pow, Seoul – South Korea

August 5th, 2017

Filled with colour, charm and fun, the store has the feel of a real home with a blend of classic and modern details. Though the iconic pink roof has been retained, Dalziel & Pow introduced a secondary palette to balance the brand’s trademark pinks.

Vista Walkerhill Hotel by Quaddesign, Seoul – South Korea

July 24th, 2017

The floor and mass of the walls were finished with gray colored main stone with minimal design. White marble pillars and floor patterns give special characters to the space. Through wall, situated at the edge of RE: BAR, opens up and closes the space smoothly. Furniture of the lounge was placed to offer a warm, cozy feeling to remind a living room and a den.

CheongKwanJang HUB by Betwin Space Design, Seoul – South Korea

July 20th, 2017

Sony PlayStation lounge by studio IMA, Seoul – South Korea

July 13th, 2017

The inside induces the natural flow from the left to right by tilting the wall at the edge and by specifying the spatial characteristic by comparting the place for the game title display and its demonstration and the place for cafeteria at the same time.

LYOTO hair salon by U.LAB, Seoul – South Korea

July 12th, 2017

We positioned ceiling mirrors and rear mirrors by having these needs in mind. The reflecting image is purposefully positioned and the mirrors will allow customers to follow up with their procedures in detail.

Papyrus Gallery by [email protected], Seoul – South Korea

June 30th, 2017

The key components of the ‘Multi-Functional Platform ’which includes the‘display device’,‘art marketing components’ and ‘visual character devices’ are implemented in the‘Wall Module System’using a consecutive line.

OASIS veterinary surgical center by Betwin Space Design, Suwon-si – South Korea

June 28th, 2017

It had to be not a clinic blurring the boundary between pet café and pet shop, but a definite clinic with professionality and authenticity focusing on function and system. Entering the clinic, customers’ eyes are overwhelmed by tone & manner like research room or laboratory.

Salon de Papyrus by [email protected], Seoul – South Korea

June 16th, 2017

We decided to stay true to the purpose; a retail space that needs to generate profit while expressing the values of PAPYRUS. Moreover, we intended to present the deep comprehension for eyewear that PAPYRUS has and create a comfortable shopping experience for the customers.