Posts Tagged ‘oak veneer’

Narin chair by David Irwin

September 16th, 2016

Aiming to fill a gap in the market for affordable collapsible wooden chairs, Irwin designed Case Furniture’s Narin to be used in small apartments. The wooden chair features a simple silhouette made up of rounded legs, a curved backrest and seat.

Tartufo trattoria / restaurant by YOD Design Studio, Lviv – Ukaraine

February 15th, 2016

In a color scheme we stuck to light tones, so the interior was made airy and modest, with a pleasant impregnation of shades of brass. Visual accents are placed by means of individually developed elements of a decor and lighting.

Step by Step store by Dialect, Antwerp – Belgium

February 10th, 2016

A glass cabinet to the left of the door is filled with Barbies – the dolls that were recently redesigned to include more body types and skin tones – as well as other action figures.

Rosario Pharmacy by Marketing-Jazz, Madrid – Spain

January 28th, 2016

The materials employed were selected to contribute a contrast between a contemporary feel and a natural look. For the flooring we used bolon, which is a vinyl material with a woven design that brings modernity, comfort and warmth.

Volksbank Offices by INNOCAD Architecture, Bolzano – Italy

November 24th, 2015



INNOCAD Architecture has designed a new office for European bank Volksbank located in Bolzano, Italy.

Game On Exhibition by Jaime Hayón at Galerie kreo, Paris – France

September 13th, 2015



Jaime Hayón’s first solo show at Galerie Kreo is inspired by sports

CH417 Tray Table by Carl Hansen & Søn

February 24th, 2015

Carl Hansen & Søn updates Hans J Wegner’s reversible tray table with smoked oak surfaces.

Charme shop by Andrzej Niegrzybowski, Gdynia – Poland

November 17th, 2014

The design is governed by a minimalistic approach characterized by great attention to details and economy of the form. Details are inspired by forms and architectural features typical for the city of Gdynia.

Movet office by Studio Alexander Fehre, Schorndorf – Germany

November 5th, 2014

The central corridor alongside the metal mesh façade leads to the entrance into the shipping warehouse. A ceiling-high, mirrored cube, serving as a wardrobe and storage space in one, acts as an open space divider at the end of the open corridor.

Red Bull offices by Johnson Chou, Toronto

November 21st, 2012

The custom workstations, composed like a ribbon, transforms from a floor surface to a work surface to a ceiling plane, providing colour, texture, warmth and a sense of enclosure.

Garde-robe Nationale boutique by Dieter Vander Velpen, Antwerp

October 11th, 2012

The shop has been a well established shop stop for 10 years, but the interior got outdated and needed a makeover. Instead of a simple refreshing and a paint job, we chose to go for a drastic new shop configuration and a new look.