Posts Tagged ‘New Taipei City’

Ward with V dots by B+P Architects, New Taipei City – Taiwan

April 28th, 2018

The features of the ward room space were kept through the white box and black V placed in the old ward rooms. The space is split into two areas, one is the bean product factory and the other is restaurant. The white box is the factory and a set of black V framework builds up a new space. People may see through the V and box to observe the production status in the white box. And the V can separate the seats in the restaurant from the service area.

ALP Logistic Office by JC Architecture, Taipei – Taiwan

March 21st, 2016

With Large windows and high ceilings, we were able to add floor area with stacked shipping container-like structures to create privacy as well as different atmosphere within an open environment.