Posts Tagged ‘glass partitions’

Basix Headquarters by Axelrod Architects, Tel Aviv – Israel

June 27th, 2018

There is no definition of doors separate from glass partitions, and there is no unambiguous definition of openings. The partitioning elements slide across the polished concrete floor, exposing and concealing workspaces as needed and providing a changing outlook onto the skyline view outside, blurring the lines between public space, offices and balcony.

Partner Sports Office by Ppires Consultoria e Design, Belo Horizonte – Brazil

June 12th, 2018

To get this cozy but sophisticated environment materials such as walnut wood and finishes in natural fibers, leather, fine fabrics, stone and concrete were used. As a way of welcoming, was created a space for coffee and bar in the waiting room which together with the furniture create sensations like to be in your own living room.

Boutique office by Dymitr Malcew, Singapore

May 14th, 2018

Warm oak is juxtaposed with raw concrete that represents authenticity and imperfection. Black framed glass partitions are modern interpretation of traditional screens while authentic rice paper is used for glass film.

Figamma Offices, Bogotá – Colombia

May 1st, 2018

The entrance has a direct focal point of the logo, taupe and grey colors on niche in the waiting area, and big leaf plants and white stones to incorporate a natural element. The flooring throughout the office is a dark grey color carpet with accents of blue for dynamism and pattern.

Bloom Design Studio, Shenzhen – China

April 30th, 2018

The red brick wall extends to the corridor, where the design elements that have been used in the past projects are neatly displayed on the display stand, telling the stories of each project. All kinds of lush plants indoor are echoed with green trees outdoors, bird tweet can be heard occasionally.

Silicon Valley Bank Offices by Fennie+Mehl Architects, New York City

April 11th, 2018

Environmental graphics and kinetic architectural elements bring in vibrancy. Angled ceiling elements are a subtle nod to forward movement. Exterior windows bring in the street view. The company motto Make Next Happen Now is part of how a local mural artist transformed an original brick wall of the Main Stage boardroom into a brand statement celebrating Manhattan.

Coneon GmbH Offices, Herborn – Germany

April 8th, 2018

The first step of the renovation was to pull down walls and install glass partitions. The suspended ceiling grid was converted into an open ceiling, which gave it an industrial look. Paths were created with a concrete structure and the warm wooden colours of the furniture were combined with a fresh green tone to give the space a light, inviting feel.

Heineken Office by ABD architects, Moscow – Russia

December 9th, 2017

The main idea of ​​the office was the atmosphere of a picnic and the joy of meeting with the doves. In general, ABD architects wanted to create a light, bright and fresh space, filled with air and natural elements.

Club Med Offices by 100architects, Shanghai – China

September 16th, 2017



Based on a Mediterranean feelings of holidays, which is swimming, the Lobby was conceptualized to mimic a swimming pool, in which visitors would be submerged under water. To create this illusion, a deep blue elevated pipe was designed to be hanging overheads, looping around the lobby defining different mini-areas within the lobby area.

Spacemob Ascent Coworking Office by ID21, Singapore

September 6th, 2017

Designed and built by workplace specialists ID21, the space fuses the energy of a vibrant interior design with the dynamism of a coworking community, making it a hotbed for creative work and collaboration.

Paperless Post headquarters by +ADD, New York City

March 17th, 2017

Paperless Post wanted to prioritise openness for their new office, so exposed workstations take up the east and west wings to take advantage of natural light.

SLA Propaganda Office by NR Arquitetura, Bahia – Brazil

March 1st, 2017

t the Reception, the brutalist proposal is printed on the metal shelf of rusted construction rebar, which added to the shelves and lacquered modules, with the colors of the Advertising Agency brand, give identity to those who arrive. The floor with epoxy paint emphasizes the minimalism proposed in the concept.

Skiathos Blu Hotel by Stones & Walls, Kapanitsa – Greece

February 23rd, 2017

A combination of built-in sofas – a nod to local architectural practices – light-weight chairs and tables, white-washed walls and a palette of natural materials like wood and straw, give the spaces a sense of vernacular authenticity while retaining a staunchly modern aesthetic.

Samsung NEXT Office by EN Studio , Tel Aviv – Israel

December 25th, 2016

The basement floor is dedicated to group meetings and conference rooms – where we kept the original brick walls, remaining light and warm thanks to the addition of fun and colorful items.

ALM Equity offices by pS Arkitektur, Stockholm – Sweden

December 5th, 2016

The design concept mimics the simplicity of basic building materials in the use of expanded metal sheets and Cembrit as cladding on certain walls.

McGraw-Hill Education offices by Fabric Interiors + Architecture, London – UK

October 26th, 2016

Fabric designed a new collaborative environment that reflected the qualities and strength of the brand. Flexibility for this new collaborative space was key and we achieved this by using a range of furniture settings and sleek sliding glass partitions.

Cointec offices by Dot Partners,

September 27th, 2016

The material aspect of the project is characterized by the use of a continuous concrete floor, which connects every room of the office and harmonizes with the brushed stainless steel frames of the partitions.

Colliers office by ThirdWay Interiors, London – UK

July 13th, 2016

New timber flooring and high end furniture were carefully selected to ensure this sophisticated and modern style was consistent throughout the design.

FC Capital offices by UNK Project, Moscow – Russia

June 7th, 2016

Objects and interior parts used in one part for a floor appear on glass partitions of another part or pass over from walls to a ceiling, etc. That way, the architects managed to avoid visual monotony.

Valles & Valles dental office by YLAB Arquitectos, Barcelona – Spain

May 27th, 2016

The clinic was planned as an organic distribution with glass partitions where all the functions would be placed in a continuous space that would suggest a dynamic and a spacious feel.