Posts Tagged ‘entrance’

Château La verrerie grocery store by Herve Lavenant, Puget sur Durance – France

June 15th, 2018

It starts with a reception area that telling the story of the estate in a typical entrance of a Provence house, in an atmosphere resonant of the revisited colors of Provence, with green hued wall bathing the entrance in a soft light delicately suggesting olive or rosemary leaves and complete with a collection of antique glass.

Questto|Nó Headquarters by Studio dLux, São Paulo – Brazil

June 13th, 2018

From the inside garden built next to the entrance, a pink bench emerges and runs alongside the room, passing through the coffee space – that levels the ramp with a deck – and turns itself into bleachers. At the back of the room there are toilets and Questto|Nó’s maker space.

Marabans office by Espais Dos_M, Can Picafort – Mallorca, Spain

June 11th, 2018

A machinery exhibition area has been created where we reuse the existing furniture, paneling them with canvas tensed retro illuminated, creating a “kitchen show”. In the office area spaces have been created, such as a living room next to the reception, without losing the feeling of being a open Office.

Hard Rock Hotel Shenzhen by CL3 Architects Limited, Shenzhen – China

June 9th, 2018

Protruding outside of the entrance façade, the gold dragon, made of 1680 of cymbals, meanders through the 10 meters tall lobby space to lead visitors to a red glass elevator lobby that will bring them to the reception on the 5th floor. Here, another installation of 160 red guitars forms the backdrop of the reception desk.

Beaulieu Keep by Navigation Suites, Chelmsford – UK

June 6th, 2018

Adding in a large bespoke lighting feature to the glass atrium, added warmth and intrigue into the space – complimenting the branding for the phase. Working into the interior, a palette of soft timber and textural wallpapers added an acoustic buffer within a large open space.

Wechat Pay – WeLife Unmmaned Store by Spacemen, Shanghai – China

June 1st, 2018

Despite no cashier or checkout counter insight shoppers are able to leave the store with their goods in hand without having to stop and pullout cash or a credit card. Concealed scanners at the exit allows shoppers to enjoy this fully unmanned shopping experience without any hassle.

JOY BOX restaurant by Pures Design, Wuhan – China

May 30th, 2018

However, we chose to rotate the whole layout anticlockwise 23.7 degrees. Therefore, the customer circulation in front of the bar area becomes a right angle. This specific design gathers more customer into the bar area, in addition to enlarging the dining area and customer capacity.

The Chi Boutique Hotel by Design Plus, Hanoi – Vietnam

May 17th, 2018

At the entrance, a small wooden house for entrance to a Chinese dim-sum restaurant located in the basement. A wood round-shape staircase observed all visions by black wiring, crystal light balls and bronze in middle.

ONE teahouse by Minax Architects, Shanghai – China

May 14th, 2018

The round window facing the street and the rectangular entrance door which looks out over a garden have a mysterious meaning which is relieved by ancient chinese saying — ‘a circle has a tendency of auto-rotating, and a square has a tendency of stability.’

W-fit fitness club by LD Studio, Moscow – Russia

May 8th, 2018

Guests at the entrance are greeted by a spectacular composition of huge concrete reception desk, and a stairway wrapped around it. Although the building is not industrial, solving the problem of saving, we avoided unnecessary decorations to the maximum and incorporated the existing building structures into the aesthetic concept of interior design.

Toy’s Factory office by Schemata Architects, Tokyo – Japan

May 3rd, 2018

These spaces loosely connect with each other and form a continuous open space around the central core, where one feels the light and city vibrancy everywhere. The floor level of this continuous space is highest at the executive room and artists room, which gradually descends to the lowest point at the entrance space and office on the south side.

Ward with V dots by B+P Architects, New Taipei City – Taiwan

April 28th, 2018

The features of the ward room space were kept through the white box and black V placed in the old ward rooms. The space is split into two areas, one is the bean product factory and the other is restaurant. The white box is the factory and a set of black V framework builds up a new space. People may see through the V and box to observe the production status in the white box. And the V can separate the seats in the restaurant from the service area.

Bar El Villa by Vermuteria del Mar by AMOO, Barcelona – Spain

April 25th, 2018

In the first place, the perimeter is projected, formed by the cork and tile coverings, and pavements and walls with a continuous covering. In the second place, a series of construction objects are built, with envelopes lined with marble tiles, scattered throughout the premises. Through its geometries, the uses are arranged:

Clinica Etica dental clinic by AFA Arredamenti, Rome – Italy

April 16th, 2018

The colors used are white and dove gray. The counter at the entrance is illuminated at the bottom, while behind it, on the wall, extends the logo, which is also illuminated. A thin perforated wall separates the seats and the various rooms. Lights distributed equally in the long entrance that accompanies the rooms.

Onet Offices by Mocolocco, Kraków – Poland

April 13th, 2018

Wanting to emphasize the modernity and energy of the company, in which a large part of the employees are young people, each of the floors is characterized by intense color of the walls – referring to various elements.

Crabber restaurant by Archpoint, Moscow – Russia

April 9th, 2018

The restaurant itself is one hall space. The democratic approach to the organization of space is preserved by common dining table surrounded by vintage chairs of barbershops converted into bar stools.

Mindtree Offices by CnT Architects, Bangalore – India

March 31st, 2018

Every office floor of the new building is ringed by double-height break-out spaces. These spaces serve as social magnets that build a sense of community in the workplace, provide relief to the pressures of work, and offer vantage points to enjoy the views, particularly of the adjacent lake and greenery.

Tia Santa Restaurant by Vilalta Arquitectura, Barcelona – Spain

March 26th, 2018

The whole project incorporates natural materials from sustainable sources: floors and tabletops made of bamboo and ceilings and shelves made of pine wood. Nature is incorporated into the interior design with a modular vertical garden system placed at the entrance and at the back of the dining room salad bar. Also, at the basement, nature is presented in a large natural parterre.

VR PARK by 4SPACE, Dubai – UAE

March 23rd, 2018

The focal point of the entire theme park interior is the giant model of Burj Khalifa hanging upside down from the top ceiling till the floor. 4SPACE started the initial concept sketch with the upside down Burj Khalifa and this was the most thought-provoking part of the entire project.

Espresso shop by Lefteris Tsikandilakis, Heraklion – Greece

March 22nd, 2018

The visual integration is achieved by the creation of internal balconies which work as picking holes where the customers can take crooked glances of the facilities of the upper floor and vice versa. For the facade the combination of dark grey and white was chosen in order to emphasis the entrance and make its mark.