Posts Tagged ‘customers’

Campo dei Fiori Mall food court by HIT arcHITects, Gavirate – Italy

May 23rd, 2018

The dining areas, which enliven the space and serve a wide variety of dishes, blend together through the iconic oak boiserie surmounted by an artican white Corian plan, which connects the entire space.

Yaoyasuika vegetable store by Headstarts, Yokohama – Japan

May 21st, 2018

To realize the intention of the store to provide the freshest vegetables possible, the glass-walled “FRESH ROOM,” which itself serves as a refrigerator, is placed in the center as a unique and innovative attempt to keep the freshness of seasonal produce. The room is equipped with a special air conditioner designed to control temperature and prevent dew condensation.

Milkland pop-up ice cream by Ryusuke Nanki, Tokyo – Japan

May 18th, 2018

At the ice cream counter (also covered in cow print), customers buy soft-served ice cream or sweets made from milk and head to the floor above. The cow pattern continues on to this floor where a life-size model of a cow blends in with the black-and-white pattern. Beside it, a large toppings bar awaits for the customers to choose their own combinations of fixings for their sweets.

Ramen Musashi by Golucci Interior Architects, Hangzhou – China

May 17th, 2018

Go into the dining space, a great quantity of gratings and colour assortment(wood and white) has brought a strong impact of Japanese style. There is a ring bar in the middle of space which is a micro landscape with innumerable mountains and valleys by using moss and stone. Among this area, we are not only decorate space lively, but also make people and food, people and space to interflow on their feeling and mood.

Salsa Shop by Ninetynine, The Hague – The Netherlands

May 15th, 2018

A very recognisable tile pattern of white, pale pink and red tiles of various sizes covers walls, ceiling and floor of the first three metres of the restaurant. A counter table along the facade allows people to look outside while enjoying their food. A communal table for ten completes this area.

COSMO PHARMA by Fahrenberger, Gignac – France

May 9th, 2018

The construction materials used also played a big role in the concept’s success. Raw concrete was used for the floor and selected walls. Recycled and varnished wood panels and backless metal shelving structures were used to enhance the aesthetic value of these materials.

Call Me MOSAIC Bookstore by TurtleHill, Guangzhou – China

April 23rd, 2018

As the studies on reading behaviour, the C-shaped shelves are devised as the module. Shelves of varied length stacking in space generate a complex and bursting book wall just like the multi-dimensional space illustrates in scenes of Interstellar. People can experience horizontal reading when receiving information from different directions at the same time.

Rua da Cunha Macau hotpot by Golucci Interior Architects, Beijing – China

April 13th, 2018

The rest space of this restaurant is more private, which are suitably used as compartments. Meanwhile, it can improve the efficiency of the whole space. We mainly used the logs, other natural materials and the most primitive methods to create a rich spatial effect.

WEX Photo Video store by Ormerod Sutton Architects, London – UK

April 12th, 2018

OSA designed areas including a drone flight zone, events theatre, gallery and created bespoke play tables. OSA also chose specific materials and colours to ensure that the black products stood out, whilst also ensuring that Wex’s brand identity wasn’t compromised. OSA also specified several sustainable elements, such as flooring constructed from cacao chips and crushed cocoa shells, and LED lighting across the store.

PANDORA Shine by YourStudio, Sydney – Australia

April 10th, 2018

Taken cues from PANDORA’s geometric honeycomb charm design, YourStudio have designed and built an immersive 5 meter high installation called ‘The Hive’ to replicate a working beehive. This includes ‘Humming Hubs’ that incorporate scent and sound, LED light panels that mimic the movement of bees and the Pandora product housed in the scent-infused stigmas of gold-plated flowers to create a genuine multi-sensory experience.

M FITNESS by IF (Integrated Field), Bangkok – Thailand

April 9th, 2018

A selection of orange gives the energetic feeling and the continuity from steps at the main entrance to the stairs that leads to the main reception and cardio space on the 2nd floor, and to the orange floor-wall-ceiling main jogging track on the 3rd floor respectively.

Benetton flagship store, London – UK

April 5th, 2018

Square One YP Books by DESIGNBONO, Incheon – South Korea

March 26th, 2018

This bookstore has been designed to stimulate the senses and provide enjoyment with the store alone, providing a complete sensory experience for any customer that steps into this bookstore space.

Victoria’s Secret Pink Spahh Day pop up with Lucky Fox, UK

March 26th, 2018

One side of the stand held the product for customers to try and buy. The flip side of the stand had a selfie wall where customers held up speech bubble signage in front of a pink brick-effect wall. There was also a giant giveaway spinner, giving customers the chance to spin the wheel to win Pink-branded products.

Frontgate flagship store by FRCH, Plano – Texas

March 24th, 2018

The Grand Hall creates the first impression of grand living with a sense of presence and welcome, while providing a view to the breadth of the Frontgate offering. The café welcomes the guest in to the store with a sense of hospitality while alluding to entertainment as a focus of the Frontgate proposition. A flexible store environment allows for ever-changing vignettes that connect with customer desire to change their home environments seasonally.

Espresso shop by Lefteris Tsikandilakis, Heraklion – Greece

March 22nd, 2018

The visual integration is achieved by the creation of internal balconies which work as picking holes where the customers can take crooked glances of the facilities of the upper floor and vice versa. For the facade the combination of dark grey and white was chosen in order to emphasis the entrance and make its mark.

Telli bio-boutique by ARROW Architects, Almaty – Kazakhstan

March 14th, 2018

The large, wooden oak feature found within the space is representative of an apple tree and is supposed to connect different spaces of the boutique such as the shop with relaxation areas and the gallery.

Alienware flagship store by Gramco, Chengdu – China

February 19th, 2018

The center of the store is the gaming zone where allows six person teams to battle and experience. We believe that customers can fully understand the products and feel the pleasure of gaming only when they experience the products by themselves.

Betili concept stores by Studio Samuelov, Beer-Sheva – Israel

July 24th, 2017

The store’s centerpiece is the “Betili Studio” where customers can take an active part in designing various furniture, selecting finishing materials and planning furniture settings fitting their home. This customer empowerment allows the retailer to take over the home design domain and strengthen its position as THE dominant signature in that domain.

Sony PlayStation lounge by studio IMA, Seoul – South Korea

July 13th, 2017

The inside induces the natural flow from the left to right by tilting the wall at the edge and by specifying the spatial characteristic by comparting the place for the game title display and its demonstration and the place for cafeteria at the same time.