Posts Tagged ‘china’

Early Education Center Near the Horse Farm by L&M Design Lab, Shanghai – China

June 8th, 2018

The circular moving flow fully activates the empty hall which is furnished with round soft cushions and mirror stainless steel plate reflecting the nearby ocean balls and climbing wall. The monotony of waiting is broken by the experience of watching and playing, where parents renew one’s youth and feel loved.

1 WOR flagship store by Domani, Shenzhen – China

June 7th, 2018

The outline of the space may have been used as the base of the interior design, but the spatial experience is anchored by the so-called four colour theorem which blurs the perception of all obvious dimensions.

KFC Hangzhou Theater restaurant by Spacemen, Hangzhou – China

June 3rd, 2018

What was deemed as constraints, we saw as an opportunity to rethink how people interact and dine in restaurants. Taking inspiration from public spaces, the design is characterised by our reinterpretation of outdoor and park seating arrangements.

A Charcoal Yakiniku Restaurant by Spacemen, Shanghai – China

June 1st, 2018

The intricate web of wooden planks are connected through a joinery system loosely developed from the traditional Japanese toy called ‘Chidori’. This joinery system was also applied throughout the restaurant for furniture and light fixtures.

Li Man Shen Mi Ji Hotel by Yiduan Shanghai Interior Design, Lijiang – China

June 1st, 2018

The top of the reception hall is composed of numerous bamboo sticks which is an unique installation artwork. The reception desk is a 7 meter long slab which extends to the VIP tea room, subverting the traditional reception mode by the tension and aesthetics.

Wechat Pay – WeLife Unmmaned Store by Spacemen, Shanghai – China

June 1st, 2018

Despite no cashier or checkout counter insight shoppers are able to leave the store with their goods in hand without having to stop and pullout cash or a credit card. Concealed scanners at the exit allows shoppers to enjoy this fully unmanned shopping experience without any hassle.

Hyatt Place Hotel Shanghai New Hongqiao by BLVD International, Shanghai – China

May 31st, 2018

In interweave and resonance of modernism and retro elegance, Reception Lobby shows the tolerance and pattern of flowing times. Tall and straight outlines and large areas of mosaic stone parquet create an elegant atmosphere of the background space.

JOY BOX restaurant by Pures Design, Wuhan – China

May 30th, 2018

However, we chose to rotate the whole layout anticlockwise 23.7 degrees. Therefore, the customer circulation in front of the bar area becomes a right angle. This specific design gathers more customer into the bar area, in addition to enlarging the dining area and customer capacity.

Le Monde weddings store by Hejidesign, Shenzhen – China

May 29th, 2018

A spiral staircase leading to the special experience area is barely visible through the thicket of greenery. Natural lighting and the sounds of dripping water blend together to evoke the feeling of a garden wedding.

Office by O architecture, Beijing – China

May 28th, 2018

Bamboo is completely fixed together with screws using modern assembly methods and forms an overall system with structural functions. Using steel plates, wire curtains, and glass as ancillary materials, the entire spatial relationship is transformed into solid, translucent, transparent interspersed spaces.

M stand café by Atelier XÜK, Shanghai – China

May 25th, 2018

The continuous terrazzo floor extends onto the wall surface, emphasizing on the depth of the space. The black Corian counter and polished stainless steel panels break down and lead the line of view at the middle and background, with the mirror at the very end of folding the space and pulling the sight back to the street.

Aranya Kid’s restaurant by Wutopia Lab, Qinhuangdao – China

May 24th, 2018

Directly from the outdoor stairs, first stepping into the light forest on the second floor. Under the soft lighting of the light ceiling, the matte PVC pipe encloses a circular dining hall and two private dining room surrounded by polycarbonate panels. Circular, diffuse lighting, white tones make you losing sense of texture, scale, and direction to this space.

Green Box by Muxin Studio, Shanghai – China

May 21st, 2018

First, we define the identity of the two elements through the difference of materials: the original color of wood constitutes the main tone of the rest space, and the white paint and veneer are a symbol of the symbol of the working space. Therefore, the tension and interpenetration of the two spatial characteristics are most intuitively manifested in the connection and collocation between material and tonal.

Bar by B.L.U.E. Architecture Design Studio, Chongqing – China

May 21st, 2018

The industrial atmosphere of the steel plate and the cordial wood form a strong contrast and collision. As a two-story room area, each box uses different scales and windows to adapt to different spatial needs, rich changes make each box full of personality.

Shiyue Media office by CUN Design, Beijing – China

May 20th, 2018

They melted the interactive zone, entertainment area and mobile office and froze them into two bamboo office camps! They melted the small meeting rooms and brainstorm areas and refroze them into two working capsules! These will bring more efficiency and new experience to the office environment! The melting and refreezing method brings us a lot more possibilities!

Paloma Cafe by dongqi Architects, Shanghai – China

May 19th, 2018

The pump and mechanical details are intentionally exposed within a metal casework. An old wood beam of the original building is exposed as well to give a contrast between old and new. To mimic the texture of the coffee machine, the designers choose to use the white stone as the material of the counter from the facade all the way into interior space.

Ramen Musashi by Golucci Interior Architects, Hangzhou – China

May 17th, 2018

Go into the dining space, a great quantity of gratings and colour assortment(wood and white) has brought a strong impact of Japanese style. There is a ring bar in the middle of space which is a micro landscape with innumerable mountains and valleys by using moss and stone. Among this area, we are not only decorate space lively, but also make people and food, people and space to interflow on their feeling and mood.

Sky Tea House by DC Design, Fuzhou – China

May 16th, 2018

Design of the whole space focuses on the release and convergence of materials, lights and artistic conception. It perfectly illustrates the essence of internal serenity and external quietness without leaving any traces.

TOWOdesign Studio, Shanghai – China

May 16th, 2018

The combination of the desk and the tree has become the interior landscape of the entire space and also forms an echo with the green outside to reduce the tension in the office. The entire wall of the shelves are unwillingly boring, in a practical framework, resulting in a wave of fluctuations, like a cliff, as the slope.

ONE teahouse by Minax Architects, Shanghai – China

May 14th, 2018

The round window facing the street and the rectangular entrance door which looks out over a garden have a mysterious meaning which is relieved by ancient chinese saying — ‘a circle has a tendency of auto-rotating, and a square has a tendency of stability.’