Posts Tagged ‘china’

Barraco bar by Quarta & Armando, Shanghai – China

July 12th, 2018

Seating areas are organized according to the same principle, with a set of moveable low stools and beach chairs outside being the only furniture besides the hanging wooden swings surrounding the bar, matched indoor by a set of comfortable armchairs and high-stools, surrounding a hanging table/door which can be operated and pulled towards the ceiling to provide more space during a bigger party or event.

Lens Magazine office by Trace Architecture Office, Beijing – China

July 11th, 2018

The towering walls of shelving are constructed from dark steel that complements the warehouse’s industrial character. The shelves are also intended to draw the eye up towards the roof structure and provide ample space for the reading material that is central to the magazine’s cultural identity.

AL’s Place restaurant by dongqi Architects, Shanghai – China

July 10th, 2018

The bar as the central element is composed of a single piece of in-situ cast and polished terrazzo, connected to a bronze wire mesh. The curved structural element is attached vertically to the steel construction embedded in the stone, thus functioning as a multipurpose lightweight structure that stretches upwards to the top of the bar for display, storage, and lighting.

Shang Ming Tang Restaurant by YUDesigns, Hangzhou – China

July 10th, 2018

The dining area is on the second floor where seats and booths are partitioned by the black reception and orange benches. The beautiful mix of tradition and modernism can be found everywhere in the restaurant.

Gelato Dal Cuore by Hannah Churchill | hcreates, Shanghai – China

July 7th, 2018

To compliment the high-quality product, Gelato Dal Cuore wanted the design to follow some traditional elements that spoke to the heritage of classic Italian Gelato, mixed with modern elements and accents to complete their orange brand colours.

Maison Joseph Deco by YUDesigns, Hangzhou – China

July 7th, 2018

Inside the two-layer store, you may find showcases delicately embedded into the forest-green stairways as the transition space between layers. The irregular marble table on the first floor respond to the bronze utensils in the store. Together, an original disordered state emerges.

Shanghai Baoye Center Interior by LYCS Architecture, Shanghai – China

July 4th, 2018

The use of transparent glass and glass terrace, green plants on both sides of the atrium and sunlight from the top of the triangular grid, which together create a vibrant outdoor feeling in the interior.

Zhongshan Road CoWorking Space by VARY DESIGN, Chongqing – China

July 3rd, 2018

Two complementary pavilions are inserted into the office, strategically placed to formulate the center of attention. These pavilions and the working space around form a dialogue between the “performer and spectator”. Sectionally, these two contrasting types of offices are placed in close proximity to one another so that users can easily switch between them.

Blue Note Beijing Jazz Club by Chiasmus Partners. Inc, Beijing – China

July 3rd, 2018

The material palette of the interior is quite simple: Black Metal, Pressed-Concrete board and perforated metal panel with acoustic treatment as wall surfaces, wood flooring and furniture with leather, acoustic treated ceilings.

Alienware flagship store by Gramco, Chongqing – China

July 3rd, 2018

Alienware flagship store by Gramco, Chongqing – China

Talking Data office by Ujing INTERIOR DESIGN, Beijing – China

July 3rd, 2018

In order to reflect the overall bright feeling, the designer chooses the light wood color, the contrasting color of blue to balance the whole color of the space, and give a more passionate and energetic feeling to the working space.

The Sun Shed of Chun Qin Yuan Ecological Farm Renovation by Mix Architecture, Qingshui Village – China

July 1st, 2018

Yellow-brown bamboo woven into 12 tree-shaped pillars, not only hidden the original construction of steel pillars, weakened its industrial traces, but also in an abstract form of the tree under the space form, forming a forest in the ballroom. The ground uses the cement to polish the road surface, the green stone ground, the grassland, the flower field synthesis treatment. Functional services and be serviced space at a glance, streamline reasonable, non-interference.

Muji Hotel by UDS, Beijing – China

July 1st, 2018

The rooms, designed in a neutral palette, come in six categories, ranging from an 18 sqm. (194 sq.ft.) standard room to a 75 sqm. (807 sq.ft.) suite. Obviously, some of the items in the rooms can be purchased at the Muji store which is situated in the basement of the building.

Dplus Global Offices by Shenzhen Yixiang Space Design, Guangzhou – China

June 30th, 2018

The two big pillars from the original structure didn’t create difficulty, but opportunities for the design. The whole space strived to create a “light” feeling. Geometric figures and small top lights form an exceptional ceiling.

Extra Time VOD Cinema & Gallery by XU Studio, Shanghai – China

June 28th, 2018

Drawing inspiration from the ladder-type enclosed space, XU Studio aims to create a new socializing space with the bar as the core. The curved hollow sheet spreading by layers around a center point, together with circular images of the transparent screen above the bar, are reflected into the stainless steel mirrors with shapes of vertical and narrow strips, creating a dreamlike magic space with endless changes.

Flex Fitness American Private Club by DAS Lab, Shanghai – China

June 28th, 2018

Blank store by An, Shanghai – China

June 28th, 2018

Inside, an elongated terrazzo table, adorned with a chunk of inlaid yellow glass, takes centre stage, and serves as both as a product display and as bar or table at in-house parties and events. Situated directly behind it, running along the back wall, is a bar crafted from terrazzo and copper, and it comes with faucets and a small sink.

Anadu Resort by Studio8, Zhejiang – China

June 21st, 2018

The studio decided that this element would be the core of the hotel, a connection between the rooms that articulates the structure of the entire building. For that purpose, the roof of each floor was turned into an infinity water feature. By bringing natural elements into the architectural spaces, the design fosters a connection between the building and the outside. “Find myself in nature” becomes, then, a reality when experiencing the different rooms.

Seesaw Coffee by nota architects, Suzhou – China

June 20th, 2018

The landscape outside the glass curtain wall is borrowed in as parts of the “borrowing scenery” (jiejinng), which extends the garden imagery to a greater perception. Piling stones (dieshi), is also deconstructed here and recomposed by cement fibre boards to perform as a sales rack. Plant species are selected per the spatial atmosphere and indoor living conditions, gently lit by customized outdoor-feel landscape lighting.

Hard Rock Hotel Shenzhen by CL3 Architects Limited, Shenzhen – China

June 9th, 2018

Protruding outside of the entrance façade, the gold dragon, made of 1680 of cymbals, meanders through the 10 meters tall lobby space to lead visitors to a red glass elevator lobby that will bring them to the reception on the 5th floor. Here, another installation of 160 red guitars forms the backdrop of the reception desk.