Posts Tagged ‘B+P Architects’

Ward with V dots by B+P Architects, New Taipei City – Taiwan

April 28th, 2018

The features of the ward room space were kept through the white box and black V placed in the old ward rooms. The space is split into two areas, one is the bean product factory and the other is restaurant. The white box is the factory and a set of black V framework builds up a new space. People may see through the V and box to observe the production status in the white box. And the V can separate the seats in the restaurant from the service area.

The Inverted Truss by B+P Architects, Taipei – Taiwan

January 4th, 2017

The main timber truss for the retail shop at the front room introduces the idea of “Structure as furniture”, a free-standing individual component that is detached with the existing wall. The idea of moderate intervention with minimal attaches and less anchoring that will undermine the existing building is taking place in this project.