Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close

Kew Media Group, a leading content company, had a small and tired office space that they had outgrown both in terms of space and function. Teams were split across two floors in a narrow building and the office didn’t reflect the brand, their people or their unique ways of working.

Their new space boasted a large flexible floorplate with a central core and the client was keen to create an environment that reflected their contemporary and media-focused brand whilst ensuring functionality would still be delivered. In addition to this, they required a lot of private office spaces (9 in total) and meeting rooms (5 in total) so the challenge was to ensure this cellularisation didn’t dominate the space.

Aesthetic inspiration came from the first site visit with the client: The floor-to-ceiling glass wall that runs across the entire front façade of the building provides a vista onto the tree tops that line Shaftsbury avenue below. The design intent was to bring the outside in with greenery and natural materials while also bringing a sense of fun and liveliness, especially to the breakout space. The use of timber, moss and warmer greys helped to deliver a space that felt organic and bright.

The unique retro TV wall in the entrance/ holding area was the showcase installation designed by Creative Director Rob Walsh, who sourced the vintage TVs and worked with a specialist to re-commission them. The TVs play Kew Media’s content via integrated iPad screens.

Lead Designer, Sarah Bewers commented: “The client was an absolute joy to work with from the word go. They were really invested in the project and so open to ideas. The best projects are those where the client invest their time, ideas and knowledge into the design process as this allows us to deliver a space that really works for them.”

Photography: Tom Fallon

Furniture: Tribe

Lead Designer: Sarah Bewers

Add to collectionAdd to collection