Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close

“W-fit” club was opened in the office premises of the W-Plaza business center and is mostly focused on office staff working in the area. The aim we had was to create a cost-effective design – cheap in realization, but at the time modern and bright. To place all the necessary facilities at comparatively small space we had to divide a part of the space into two levels with a metal entresol, leaving high-ceiling spaces for the gym and the group training hall. Low-ceiling levels on the entresole and under it accommodated staff premises, locker rooms with restrooms and shower rooms, massage room, waiting area and fitness bar.

Guests at the entrance are greeted by a spectacular composition of huge concrete reception desk, and a stairway wrapped around it. Although the building is not industrial, solving the problem of saving, we avoided unnecessary decorations to the maximum and incorporated the existing building structures into the aesthetic concept of interior design (concrete columns, engineering communications). With some new details we deliberately intensified the image of the factory premises (brick walls, metal entresole, etc.).

Designed by LD Studio
Photography by Victor Chernyshev













Add to collectionAdd to collection