JLL Office by iDA Workplace + Strategy, Shanghai – China

July 8th, 2017 by Camra’s blog

iDA Workplace + Strategy designed the new offices of commercial real estate company JLL, located in Shanghai, China. The bookshops and cafes nowadays are not just perceived as selling books or offering coffee, instead, it’s the ambience that the customers would feel. JLL perfectly reflects this philosophy by placing the “Human Experience” above all while designing their new office in Shanghai.

One of the key insights when JLL reviewed the global real estate trends is to create a workplace that can bring excellent experience to their employees for better work performance. On top of that, iDA Workplace + Strategy together with JLL built an agile and collaborative workplace, integrating the concept of Co-Working to create an energetic and dynamic environment, more critically, to showcase the new brand image.

Under the key design principle of urban planning, every route you make here was specially designed with full of surprises. Also, the ordinary reception with a whole new concept – Hotel Concierge was subtly replaced, and transformed the front of house area into a vivid “Equator Café”, which translated the bold move for a company like JLL. When you walk into the JLL Shanghai office, everywhere is an amazement! It’s an experience, an attitude, and an ambiance beyond workplace.

Design: iDA Workplace + Strategy
Photography: Kevin Wu, Moooten Studio

https://officesnapshots.com/2017/07/04/jll-offices-shanghai/

Exchange Station by Optelma Lighting & Hilson Moran & BDP, Liverpool - U...
The building has been rebranded and refurbished to position the development ...
The Factory office by ASD, San Francisco - California
The architectural additions were given a level of boldness with use of a dar...
1 and 2 Stephen Street Offices by Orms, London - UK
Orms transforms former EMI HQ into covetable addition to Derwent portfolio.
Tudsbery Health & Wellbeing Centre by 3DReid, Edinburgh - UK
Through extensive use of timber cladding, both inside and out, the project o...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *