Refreshment area at Monza hypermarket by A4A, Monza – Italy

June 16th, 2017 by Camra’s blog

A new layout and set-up of the refreshment area of 365 sq. m. with a seating capacity of 148, 30 of which are outdoors. On the first floor of the hypermarket, A4A works on space to create a welcoming and bright place.

Separate areas are marked off by screens of natural wooden slats which with their lozenge pattern recall garden trellises. The areas are defined while keeping all the perspectives open, both internal and towards the outside through the glass view.

The ceiling faced with sound-absorbent panels designs a rainbow which follows the vault, alternating the three colours of the palette of the furnishings. The back and entrance walls are papered with a pattern of giant blades of grass.

Design: A4A
Photography: Martino Lunghi

WINE STORES! Scala Vinoteca by Kokkinou + Kourkoulas, Athens
Scala Vinoteca is a small restaurant, 100 sq. m., situated on a pedestrian s...
El Montero restaurant by Anagrama, Saltillo - Mexico
Our job as brand developers was to create a personality where we could glori...
Blue Bottle Coffee Kiyosumi-Shirakawa Roastery & Café by Schemata Architects...
Japanese studio Schemata Architects has converted an old warehouse in Tokyo ...
Comptoir Libanais restaurant by Studio 48 London, London - UK
The design of each store varies according to location and the space as well ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *