Grand Hyatt Dalian Show Kitchen by NAO Taniyama & Associates, Dalian – China

June 6th, 2017 by Camra’s blog

A new wind will blow in Dalian from the All Day Dining located on the ground floor of the Grand Hyatt Dalian Hotel built in a newly developing area. With the direct approach to the hotel from the beach, not only in-house guests, yet guests from outside will visit this hotel.

The resin veil inspired by the traditional bamboo work and created by the local craftsmen will protrude from the floor to the ceiling to envelop the space and as it acts as a shade for days with strong sunlight, like a sail receiving the breeze from the sea, and a cocoon to wrap the guests gently at night. This will become the signature of the restaurant.

This veil will rhythmically extend beyond the interior of the hotel to the landscape and hopefully to the beach in the near future to provide a strong connectivity between the exterior and interior. On the other hand, a contemporary show kitchen with an edgy feel of the current generation will be scattered under the veil. These kitchens will have feature equipment which will allow the guests to focus on the food with their five senses.

Various seating arrangements ranging from PDR, semi-PDR, chef’s table, booth, outdoor, and lounge seats will allow guests to choose their favorite seat to enjoy their time with their colleagues, friends and family. We would like to propose to the guests the realization of the greatness of the nature of Dalian, Chinese craftsmanship, and also another way to enjoy life starting from Grand Hyatt Dalian.

Designed by NAO Taniyama & Associates
Photography by Nacasa & Partners Inc

MQ Point store by BEHF Architects, Vienna - Austria
The new MQ Point places its attention on one strong and clearly pointed desi...
adidas style store, Chicago - Illinois
Although one of the leading cities stateside, Chicago lags a little behind N...
House of Naive Concept Store by G.Natkevicius and Partners, Vilnius - Lithuania
The design was created by legendary lithuanian architect studio G.Natkeviciu...
Vorne fair stand at Istanbul Window 2016 by YERce Architecture, Istanbul - Turke...
While the shell is designed to evoke sense of security of the house, the pro...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *