Hermes store by StoreyStudio, Seattle – Washington

November 18th, 2016 by Camra’s blog

Experimentation was the core concept of this Seattle based project. We challenged the consumer perspective by creating new ways to display product whilst integrating interactive moments throughout. Adopting complementary hues from the collection allowed us to elevate the structures with colour, while leaving large expanses of white to showcase the Hermes silks and accessories. Diverting away from the typically rigid nature of retail through curved lines and cut-outs, we re-worked the traditional accessory display into new formations allowing the products to become sculptures in themselves.

Designed by StoreyStudio
Photographed by Andrew Giammarco

http://storeystudio.com

Better Place Visitor Centre by Francisco Sarria, Copenhagen
The installation uses innovative and sophisticated green technology and ligh...
Foursquare HQ offices by ECHO:DA, New York
In addition there were many areas where the reuse, recycling and relocation ...
Azabu yasaigashi shop by fan Inc, Tokyo - Japan
Azabu yasaigashi shop by fan Inc, Tokyo - Japan
Aesop store by Genesin Studio, Adelaide - Australia
Blonde Tasmanian oak is the dominant element here, captured in counters and ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *